Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

1: Is de kerstwereld ook bereikbaar voor mindervaliden?

Ja. Onze kerstwereld is op de 1ste etage. U kunt deze etage bereiken met de lift of met de rolbaan. De hele 1ste etage is makkelijk bereikbaar met bijvoorbeeld een rolstoel. Wij hebben ook rolstoelen te leen voor mindervaliden. De paden van kerstwereld zijn erg ruim opgezet.

2: Hebben jullie ook een koffiehoek?

Ja, u kunt ook bij ons een kopje koffie komen drinken. Wij hebben ongeveer 30 zitplaatsen in onze koffiehoek. Deze bevindt zich op de 1ste etage, op de kerstwereld.

3: Verkoopt u ook nog tenten?

Ja, ook tijdens onze kerstwereld hebben wij nog een showroom met tenten. Onze tentenafdeling vindt u op de 2e etage net als ons atelier. Het hele jaar kunt u langs komen voor vragen en reparaties. Verder hebben wij een gedeelte van de 1ste etage met winterkleding en schoenen. En op de begane grond de overige kampeerartikelen.

Kijk ook eens op onze website www.kampeerwereld.nl!

4: Is uw kerstwereld makkelijk te bereiken?

U vindt ons aan de Harderwijkerweg 183 te Ermelo. Komt u van de A28 dan neemt u afslag 12 richting Ermelo. Als u ongeveer 500 meter rechtdoor richting Ermelo rijdt dan bevindt ons bedrijf zich aan uw rechterhand.

5: Wanneer is uw kerstwereld geopend?

Onze kerstwereld opent haar deuren elke eerste zaterdag van de (school-) herfstvakantie tot en met het einde van de (school-) kerstvakantie.

Klik voor onze openingstijden.