De mooiste kerstshow van de Veluwe!

Inspiratie nodig voor de kerst?

Elke eerste zaterdag van de herfstvakantie openen wij onze kerstwereld. Kom langs  en oordeel zelf over deze wondere wereld van kerst. 

Naast een groot assortiment kerstballen in wel meer dan 20 verschillende kleuren, verlichting, kunstkerstbomen, guirlandes en niet te vergeten: kerstmannen, hebben wij ook artikelen voor in het interieur geschikt voor het winter seizoen.

Ook hebben wij dit jaar weer een klein dorpje gebouwd tussen de bergen van sneeuw in "Dickens" stijl.

En zo is er nog heel veel meer te zien in onze kerstwereld! Kom gerust een keer langs, we zijn 6 dagen in de week geopend.

De kerstwereld vindt u op onze 1ste etage. Deze etage is ook gemakkelijk te bereiken met de lift. Wij hebben ruime paden en een gezellige koffiehoek waar u een kopje koffie kunt nuttigen.

Kerstwereld Hendriks is onderdeel van Kampeerwereld Hendriks gespecialiceerd in kampeer, en outdoor-artikelen. U vindt ons 600 meter vanaf de A28 afslag Harderwijk-West/Ermelo.

Ons adres is: Harderwijkerweg 183, 3852 AC te Ermelo. Bel 0341-414013 of mail info@kampeerwereld.nl.

Bezoek ook onze website www.kampeerwereld.nl

Onze Kerstwereld van ruim 2000 m2 is niet alleen een van de grootste kerstshow, maar zeker ook een van de meest indrukwekkende kerstshow op de Veluwe. Kijk in ons fotoboek voor een impressie.