Klantenservice
Winkel geopend vanaf di 09.30 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu gesloten
tot di 09.30 uur
Klantenservice
0341 414013
Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!

Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!

It’s beginning to look a lot like Christmas! Over een maand dan is het kerst en wij kunnen echt niet wachten, de mooiste tijd van het jaar als je het ons vraagt. Een mooie boom, vroeg donker en gezellige lichtjes en kaarsjes in huis. Natuurlijk zijn wij dol op een volgehangen kerstboom met de mooiste ornamenten, maar er is nog een onderdeel van kerst waar wij reikhalzend naar uitkijken; de kerstfilms!

Lekker op de bank met een zacht kleedje, een kop warme choco en een heerlijke kerstfilm. Voor ons kan een decemberdag er niet beter uitzien dan dit! Een mooi versierde kerstboom maakt het natuurlijk helemaal af. Maar wat de kerstfilms betreft is de keuze echt ieder jaar weer reuze. Natuurlijk zijn er de oude en vertrouwde kerstfilms zoals Home Alone, Love Actually en natuurlijk A Christmas Carol. Maar ieder jaar pakken de grote filmmakers uit en ook Netflix en Videoland doen tegenwoordig aardig hun best en produceren heel wat gave kerstfilms. Zodat jij komende maand heerlijk kan genieten van de leukste, meest ontroerende of grappige kerstfilms hebben wij de nieuwkomers even op een rijtje gezet voor je!

Wanneer je echt even een avondje uit wilt, is de bioscoop een goeie uitkomst. Zeker met de feestdagen is een avondje naar de bios erg gezellig! En dit jaar hebben de filmmakers weer erg hun best gedaan om 2 mooie kerstfilms voor jullie te maken!

Frozen 2

Olaf en Elza, ze zijn deze kerst terug en hoe! Frozen 2 is de ideale kerstfilm voor gezinnen en Disney liefhebbers. In het tweede deel van de populaire Disney film wordt het spannender dan ooit. Elza moet met haar krachten de wereld redden. En natuurlijk ontbreken Anna en Olaf ook niet in deel 2!

Last Christmas

Dit is een typische feel good kerstfilm. Grappig en romantisch. Dé ingrediënten voor een fijne kerstfilm op een druilerige decemberdag! In de film volg je een jonge humeurige zangeres die in een kerstwinkel werkt. Het zit haar niet erg mee, maar dan ontmoet ze Tom, die te mooi lijkt om waar te zijn. Maar is dat ook zo? De film heet ‘Last Christmas’ en dat is niet voor niks, want door de film heen is de muziek van George Michael te horen.

Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!

Netflix, je kan er al een aantal jaar niet meer omheen. Gelukkig is deze streamingsdienst zo aardig om voor de feestdagen goed uit te pakken en een aantal hele leuke kerstfilms te releasen. Welke dat zijn lees je hieronder!

Let is Snow
De film ‘Let it Snow’ is een romantische komedie gebaseerd op een boek. Het verhaal speelt zich af in een klein dorp in Amerika waar een aantal tieners op kerstavond nog een aantal dingen moet regelen voor kerst. Maar dan wordt het stadje overvallen door een sneeuwstorm…

Klaus
Klaus
is een animatiefilm die het verhaal verteld van een onhandige postbezorger. Alleen omdat er niemand een brief schrijft naar het afgelegen dorpje wordt hij eenzaam en werkloos. Tot hij de bijzondere Kerstman ontmoet. Klaus verteld het klassieke verhaal van de kerstman, maar dan in een moderner jasje! Leuk voor het hele gezin dus!

Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!

The Knight Before Christmas
Zoals de naam misschien al een beetje doet vermoeden gaat deze film over een ridder. Een charmante middeleeuwse ridder komt in ‘The Knight Before Christmas’ door een toverspreuk ineens terecht in 2019. Daar ontmoet hij een leuke lerares en de twee kunnen het goed vinden. Hoe dit romantische verhaal afloopt moet je maar snel gaan bekijken op Netflix!

Merry Happy Whatever
Geen kerstfilm maar een kerstserie; ‘Merry Happy Whatever’. Wanneer muzikant Matt kerst gaat vieren met zijn schoonfamilie probeert hij een goede indruk te maken. Maar vader Dennis is een tough coockie. Kortom, een ‘Meet The Parent’ achtig gevoel, maar dan in een kerstjasje gestoken.

Holiday Rush
Nooit genoeg romantische komedies tijdens de feestdagen! ‘Holiday Rush’ gaat over een weduwnaar die werkt als radio DJ en samen met zijn 4, toch wel verwende, kinderen ineens op het geld moet letten. En dat zo vlak voor de feestdagen. Hoe het ze vergaat tijdens de kerst zie je in de film ‘Holiday Rush’.

A Christmas Prince: A Royal Baby
Deel 3 alweer van de reeks ‘A Christmas Prince’! En eentje met een baby op komst! Natuurlijk speelt deel 3 zich ook weer af in Aldovia en verwachten Amber en Richard een baby. Maar wanneer een oud verdrag verdwijnt komt de vrede in gevaar. Kijken dus!

Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!

Oké, op Videoland zijn echt ontelbaar veel kerstfilms te vinden. Van romcom tot tekenfilm tot aan familiefilms met een kerst tintje. Echt teveel om allemaal op te noemen. Wel willen we graag een leuke nieuwe Nederlandse kerstserie voor jullie uitlichten. Vorig jaar kwam Videoland met de serie ‘Kerst met de Kuijpers’, en dit jaar is daar ‘Kerst bij Koosje’.

Kerst bij Koosje speelt zich af in een familie hotel; Hotel Koosje. Wanneer er een kritische hotel recensent langskomt tijdens de feestdagen dreigt alles in het honderd te lopen. Hoe loopt het af? Kijk snel alle 5 de afleveringen van Kerst bij Koosje op Videoland.

Naast Netflix en Videoland kan je tegenwoordig ook genieten van Disney films met streamingsdienst Dinsey+. Ook zij kunnen natuurlijk niet achterblijven met een fijne kerst klassieker en speciaal voor de kerst van 2019 hebben zij de film 'Noelle' uitgebracht. De film gaat over Noelle wiens vader de kerstman is. Wanneer broer Nick de taken van zijn vader moet overnemen gaat het helemaal verkeerd en zal Noelle de kerst moeten redden!

Kerstfilms om heerlijk te bingewatchen!