Klantenservice
Winkel geopend vanaf ma 10.00 uur
Klantenbeoordeling 9
Winkel nu gesloten
tot ma 10.00 uur
Klantenservice
0341 414013
Geurkaarsen

Geurkaarsen

Tijdens de koude winterdag is er niets lekkerder dan op de bank kruipen met een goed boek. Daar hoort natuurlijk ook een heerlijk geurend huis bij! Gelukkig kunnen wij je daar een handje mee helpen, want bij Kerstwereld Hendriks hebben wij alles in huis om je thuis tijdens de winterse dagen voor Kerst verrukkelijk te laten ruiken. 

De tijd van een simpel waxinelichtje is voorbij. Bolsius Creations zorgt ervoor dat je zelf kan spelen met de geur in huis. Want met deze geurbranders kan je in de kamer zelf een unieke geur creëren. de combinaties zijn oneindig en te gebruikenvoor verschillende gelegenheden.

Zorg ervoor dat je de brander op een open plek in huis neerzet, zodat de geur goed kan verspreiden. In de brander kan je dan vervolgens een waxinelichtje zetten die de Creations laten smelten. De Creations van Bolsius zijn in ongeveer 20 geuren verkrijgbaar. Ze zijn in partjes te breken waardoor je verschillende geuren kan mixen voor een unieke geurexplosie! Voor een knusse combinatie kies je Bllueberry, Vanilla en Sugar & Spice. Heb je zin in een relaxte sfeer dan passen Fresh Linen en Honeydew Melon daar perfect bij! 

Geurkaarsen

Het theelichtje, wel bekend in ieder huishouden. Met een theelicht, ofwel waxinelichtje, kan je snel en gemakkelijk sfeer creëren in de huiskamer. Zet hem bijvoorbeeld in een leuke houder voor een ultiem, gezellig gevoel. Om er nog een extra draai aan te geven kan je er ook voor kiezen om theelichten te nemen met een geur. Bij Kerstwereld Hendriks zijn ontelbaar veel verschillende geurkaarsjes te vinden van Bolsius. Wij hebben deze in normaal vermaat, voor ongeveer een avond geurplezier. Maar ook de maxivariant, wanener je dubbel zo lang wilt genieten van die lekkere aroma's. 

Geurkaarsen

Leuke van de geurtheelichten is dat je kan kiezen om één geur te branden, maar ook deze kaarsjes kunnen gemixt worden voor een heel andere geurdimensie. Lavender, Velvet Rose en Sandalwood bijvoorbeeld voor een uitgebalanceerde en kalme geur. Opkikker nodig? Brand dan de Juicy Orange en Honeydew Melon samen voor een energieke geur.

Geurkaarsen

Ook nieuw in geurenland zijn de geurdiffusers. Je kent ze wel, die stokjes die je in een flesje met geurvloeistof zet. Niet alleen leuk qua decoratie, maar ze geven ook een hele fijne geur af. De houten stokjes absorberen namelijk de vloeistof en verspreiden daarna de geur in huis. Vind je het te sterk ruiken? Gebruik dan minder stokjes om het effect te verzwakken. Zo kan je zelf kiezen hoe sterk je de geur wilt laten ruiken. 

We kunnen wel stellen dat er op geurkaarsen gebied genoeg te kiezen is. Zo weet je zeker dat je tijdens de feestdagen een heerlijk, geuerend huis zal hebben!

Lees hier alles over onze kerstshow