Klantenservice
Winkel geopend tot 18.00 uur
Klantenbeoordeling 8.8
Winkel nu open
tot 18.00 uur
Klantenservice
0341 414013
Interieur

Interieur

Kerst is tegenwoordig meer dan een kerstboom alleen. We halen de kerstsfeer in huis door het hele interieur erbij te betrekken. De kersttrends van dit moment zie je terugkomen in alle accessoires voor in huis. Kussens, plaids, wanddecoratie en andere decoratie komen helemaal in het teken te staan van de winterse dagen voor Kerst!

De verwarming mag weer hoog en we willen een knus gevoel in huis creëren. Om je daar een handje bij te helpen hebben wij van Kerstwereld Hendriks veel mooie accessoires voor op de bank! Heerlijke, zachte plaids voor koude winterdagen bijvoorbeeld. Wat dacht je van een fleece plaid of een mooie deken van fake fur. Absoluut een eye catcher op de bank.  

Interieur

Ook met kussens kan je een leuke kerstsfeer in huis halen. Kerstwereld Hendriks heeft diverse grappige, mooie en vooral zachte kussens met typische winterse prints. Combineer verschillende kussens met elkaar om de ultieme kerstsfeer in huis te halen!

Interieur

Niet alleen decoratie en accessoires kunnen ervoor zorgen dat je huiskamer Kerst uitstraalt. Je kan ook hele leuke versiering kopen voor aan de muur. Deze winterse wanddecoratie vind je bij Kerstwereld Hendriks. Zo hebben wij leuke wandborden met typische winterse teksten. Maar ook verlichting voor aan de muur, zoals houtslingers en leuke klokken!

Interieur

Haal ook de Kerst in huis door allerlei leuke windlichten en decoraties die je neer kan zetten. Deze decoraties en accessoires spelen in op de kersttrends van dit jaar. Leuke kerstlijstjes met een foto van je dierbaren, of waxinelichthouders en kaarsenstandaards om mooie kaarsen in neer te zetten. Je kan echt alle kanten op en bij Kerstwereld Hendriks vind je op ieder gebied wel een leuke kerstaccessoire om van jouw huis een echt kerstpaleis te maken!

Interieur