Klantenservice
Winkel geopend tot 18.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu open
tot 18.00 uur
Klantenservice
0341 414013
Kaarsen

Kaarsen

Kaarsen zorgen voor een warme sfeer in huis. Tijdens de koude, winterse dagen waarin het steeds vroeger donker wordt bieden kaarsen natuurlijk de oplossing. Een aantal mooie kaarsen op een plateau of drijfkaarsen in een schaal geven rust en gezelligheid. Maar kaarsen zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten.

De stompkaars is misschien wel de meest bekende kaarsen soort. De brede kaars met gladde buitenkant kan je op verschillende manieren gebruiken. Zet bijvoorbeeld diverse kleuren en hoogtes stompkaarsen op een plateau of plaats er één op een kandelaar. Deze kaarsen hebben een mooie kleurcoating zodat de kaars glad en glanzend is. Dit geeft ze een moderne uitstraling en ze zijn makkelijk te combineren met andere accessoires. 

Kaarsen

De rustieke kaars heeft een strakke vorm, maar is van buiten niet glad. Deze kaarsen hebben een andere structuur dan de stompkaars. Ze zijn rustieker en hebben meer kleurnuance dan de stompkaars bijvoorbeeld. Hier en daar zitten er doffe stukjes op de kaars om deze nuances te benadrukken. Ook de rustieke kaars is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zodat je deze goed met elkaar kan combineren.   

Kaarsen

Voor de brandveiligheid zijn er tegenwoordig ook kaarsen met LED verlichting. Deze werken op batterijen. De LED kaarsen zijn in twee soorten verkrijgbaar, de rustieke LED kaarsen en de Magic Flame Candle. De rustieke variant geeft een unieke sfeer en de vlam flakkert echt. De buitenkant lijkt op echt kaarsvet, maar van binnen zit de ingebouwde LED verlichting. Dus de deze kaarsen doen zeker niet onder voor een ‘echte’ kaars.

Lees hier alles over onze kerstshow

Kaarsen