Klantenservice
Winkel geopend tot 18.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu open
tot 18.00 uur
Klantenservice
0341 414013

Over ons

Kerstwereld Hendriks

Ieder jaar op de eerste zaterdag van de herfstvakantie opent bij Kampeerwereld Hendriks de Kerstshow. Ruim 2000 m2 van Kampeerwereld Hendriks wordt in de weken voorafgaand omgetoverd tot de mooiste en grootste kerstshow van de Veluwe.

Duizenden lampjes, honderden kerstballen en heel veel accessoires om het tijdens de kerstdagen gezellig te maken in huis. Bij Kerstwereld Hendriks vind je dus voldoende inspiratie om er ook dit jaar weer een stralende kerst van te maken.

Net als ieder jaar hebben wij een prachtig kerstdorp van Dickensville. Tussen sneeuw en lichtjes doemt een prachtig kerstdorp op met diverse huisjes en personages. Heb je er dorst van gekregen? Dat is geen probleem want bij Kerstwereld Hendriks vind je een gezellige koffiehoek waar je even rustig een warme chocomelk kunt drinken!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Kerstwereld Hendriks kom dan gerust een kijkje nemen, we zijn 6 dagen per week geopend.

Kerstwereld Hendriks is onderdeel van Kampeerwereld Hendriks, specialist in kamperen en outdoor. Je vindt ons aan de Harderwijkerweg 183 in Ermelo en bellen kan altijd naar 0341-414013. Bekijk ook eens www.kampeerwereld.nl