Klantenservice
Winkel geopend tot 17.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu open
tot 17.00 uur
Klantenservice
0341 414013

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

Kampeerwereld Hendriks bestaat al meer dan 50 jaar! We zijn al bijna 50 jaar gevestigd aan de Harderwijkerweg in Ermelo en Kampeerwereld Hendriks is een echt begrip geworden in de omgeving. Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen?

Het begon allemaal in de woonkamer van Jan en Wilhemine Hendriks. Waar Wilhemine begon met het vervaardigen van voortenten. Naast dit tentenatelier werd er later ook een showroom gebouwd voor de tenten. Langzaam maar zeker werd het assortiment steeds uitgebreider. Kamperen is natuurlijk een zomer activiteit, dus om de winkel ook in de wintermaanden leuk aan te kleden bedacht dochter Inge tijdens deze periode kerstartikelen te gaan verkopen. 

Na het inkopen van verschillende kerstballen, lampjes, kaarsen en bomen werd er een stukje van de showroom omgetoverd tot de eerste echte Kerstwereld. Het bleek een groot succes! Elk jaar werd Kerstwereld Hendriks groter en magischer. Na ruim 20 jaar kunnen we wel zeggen dat we de kerstspecialist van de Veluwe zijn. Met bijna 2000m2 vol lampjes, kerstballen, bomen en decoratie is het een sfeervolle kerstshow. Uniek detail zijn de ruim 80.000 kerstlampjes aan het plafond van onze Kerstwereld! 

Ieder jaar opent Kerstwereld haar deuren de zaterdag voor de herfstvakantie. Laat je inspireren 'for the most wonderful time of the year'

Wil je meer weten over de geschiedenis van Kampeerwereld Hendriks, kijk dan hier