Klantenservice
Winkel geopend vanaf wo 09.30 uur
Klantenbeoordeling 9.0
Winkel nu gesloten
tot wo 09.30 uur
Klantenservice
0341 414013
Sfeervol dineren

Sfeervol dineren

Kerst staat vaak in het teken van familie en liefde, een heerlijk kerstdiner mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wat dan ook niet mag ontbreken is de tafelaankleding, want de kersttafel moet er natuurlijk wel tip top in order uitzien. Bij Kerstwereld Hendriks vind je alles om jouw kerstdiner onvergetelijk te maken!

Wat natuurlijk niet kan ontbreken is een mooi kerstservies. Zo zijn er tegenwoordig genoeg borden en schalen speciaal voor de feestdagen met een leuk motief of printje. Denk hierbij aan sterren, letters en grafische vormen in de kerstkleuren groen en rood. Deze borden zijn dus niet alleen meer functioneel maar zien er ook ontzettend leuk uit! In combinaties met mooie bijpassende decoratie heb je een hele mooie kersttafel.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooi, basic servies op tafel te zetten. Je kan dan een kerstsfeer geven door een mooi tafelkleed met typische servetten kiezen in combinatie met het servies. Bij Kerstwereld zijn verschillende soorten tafelkleden te krijgen. ook hebben wij hierbij in sommige gevallen bijpassende servetten. Maar mixen en matchen is natuurlijk ook hartstikke leuk op de kersttafel!

Een kersttafel leent zich bij uitstek om je decoreer vaardigeheden te testen. Want naast een mooi kleed, servetten en een chique servies kan je ook helemaal los gaan met andere decoratie en accessoires. denk aan mooi lint, maak zelf naambordjes, kerststukjes met ballen en natuurlijk romantische kaarsen om de sfeer helemaal op te laten bloeien. 

We kunnen wel concluderen dat de tafelaankleding een onderdeel is geworden van de kerstinrichting. Het is natuurlijk heel gezellig als de tafel er tijdens het kerstdiner super mooi uitziet, dat draagt alleen maar bij aan de gezellige kerstsfeer!

Sfeervol dineren