Klantenservice
Winkel geopend vanaf 09.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu gesloten
tot 09.00 uur
Klantenservice
0341 414013

Tafelaankleding Duni

De tafelaankleding van je kersttafel kan de sfeer verlevendigen. Met de tafelaankleding kun je iets van jezelf laten zien, hoeveel moeite jij in de kerstmaaltijd hebt gestoken en welke sfeer jij wilt creëren.

 

Tafelaankleding Duni

Waar je als eerste over na kunt denken, is voor welke stijl en sfeer jij gaat voor jouw kersttafel. Hou jij meer van een klassieke stijl of mag het een modern geheel worden? Deze stijl kan je uitdragen door het kiezen voor een bepaald design of het kiezen voor tafelaankleding zonder design. Duni heeft onder andere tafelaankleding met veel kleur. Rood gecombineerd met blauwe en groene figuren, servetten met meerkleurige prints en effen kleurige servetten. Hou jij wat meer van een rustiger geheel, dan heeft Duni ook zeker mooie tafelaankleding voor jou. Denk hierbij aan witte servetten met zwarte bloemen, zwarte servetten met sneeuwvlokken en beige tafelaankleding met gouden sterren.

Duni heeft van bijna elke print en kleur een set gemaakt van tafelkleden, Dunicel en servetten. De tafelkleden voelen aan en vallen als een linnen tafellaken. Ben jij niet zo van de tafelkleden of wil jij je tafelkleed opleuken? Dan kan je dit doen met Dunicel. Dunicel is een 3-in-1 rol papier met een afmeting van 40 bij 480 centimeter. Van Dunicel kun je 12 placemats maken, maar ook meerdere tafellopers of één lange tafelloper. Elke 40 centimeter is geperforeerd, waardoor je makkelijk stukken kunt afscheuren. Om het geheel af te maken kies je de servetten. De servetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met prints die passen bij jouw tafellaken. Je kunt kiezen voor een bijpassende print, maar je kunt ook gaan voor een hele andere print. De collectie is ervoor gemaakt om te mixen en matchen en zo jouw eigen stijl te creëren.

Tafelaankleding Duni

Heb jij je tafelaankleding compleet? Dan begint het dekken van de tafel. Maak van je servetten een blikvanger door deze te vouwen. Dit kun je bijvoorbeeld doen in de vorm van een kerstboom of kerstster, maar ook de klassieke waaier is populair. Voor welke vorm ga jij?