Klantenservice
Winkel geopend tot 18.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu open
tot 18.00 uur
Klantenservice
0341 414013

FAQ

Veelgestelde vragen

1. Is Kerstwereld Hendriks ook bereikbaar voor minder validen?

Ja onze Kerstwereld is op de eerste etage van de winkel. Deze etage kan je bereiken via een lift of met de rolbaan. Verder is de hele eerste etage makkelijk bereikbaar met bijvoorbeeld een rolstoel. Wij hebben ook rolstoelen te leen voor minder validen, deze vind je aan het begin van de winkel bij de winkelwagentjes. Verder zijn de paden van onze Kerstwereld erg ruim opgezet en makkelijk begaanbaar. 

2. Hebben jullie ook een koffiehoek?

Ja, ben je het winkelen even zat en wil je genieten van de kerstsfeer met een lekker kopje koffie en wat lekkers? Dan hebben wij een koffiehoek met plek voor ongeveer 30 personen. Deze vind je op de eerste etage bij de Kerstwereld. 

3. Verkopen jullie ook nog tenten?

Ja, ook tijdens onze Kerstwereld hebben wij nog een showroom met tenten. Onze tentenafdeling vind je op de tweede etage net als ons atelier, waar tenten gerepareerd kunnen worden. Verder hebben wij op de eerste etage een afdeling met winterkleding en schoenen en op de begane grond vind je alle overige kampeerartikelen. 

4. Is Kerstwereld Hendriks makkelijk bereikbaar?

Kerstwereld Hendriks is gevestigd aan de Harderwijkerweg 183 in Ermelo. Kom je van de A28 neem dan afslag 12 richting Ermelo. Als je ongeveer 500 meter rechtdoor rijdt richting Ermelo bevindt Kerstwereld zich aan je rechterhand. 

5. Wanneer is Kerstwereld Hendriks geopend?

Kerstwereld Hendriks opent zijn deuren op de eerste zaterdag van de herfstvakantie. De Kerstwereld loopt tot het eind van de kerstvakantie.