Klantenservice
Winkel geopend vanaf 09.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu gesloten
tot 09.00 uur
Klantenservice
0341 414013
Stel je vraag
Onze Kerstwereld

Onze Kerstwereld

'The most wonderful time of the year!' Dat is Kerst! En dat weten wij van Kerstwereld Hendriks als geen ander. Ook wij zijn al bijna 20 jaar aangestoken met het kerstvirus. Ieder jaar toveren wij de eerste verdieping van Kampeerwereld Hendriks om tot een sprookjesachtige wereld vol lichtjes en ballen. 

Ieder jaar na de zomermaanden beginnen de kerstkriebels bij ons te komen en beginnen wij met het opbouwen van onze Kerstwereld. Ruim 2000m2 van de eerste verdieping wordt binnen enkele weken getransformeerd tot een winters Kerst tafereel. Met aan het plafond 80.000 lampjes weet je zeker dat je met een geweldig kerstgevoel onze Kerstwereld zult bekijken. De lampjes geven een knusse en gemoedelijke sfeer aan onze Kerstwereld! 

Onze Kerstwereld

Onze Kerstwereld is dé kerstshow van de Veluwe, want met een ligging in Ermelo nabij de A28 zijn we makkelijk te bereiken voor iedereen. Erg leuk om een middag heen te komen met het hele gezin. Wil je tijdens het doen van de kerstinkopen even rustig genieten van de sfeer? Dat kan want wij hebben een gezellige koffiehoek waar je een lekkere kop warme chocomelk kan drinken en iedere zaterdag kan genieten van een lekker stukje taart!

Onze Kerstwereld

Tijdens onze Kerstshow word je verrast door 5 verschillende thema's. Deze lopen uiteen van modern tot kleurrijk en klassiek. Letterlijk voor ieder wat wils dus! Naast deze thema's hebben wij duizelingwekkend veel lichtjes voor in en om het huis. Van lampjes voor in de boom tot prachtige voor buiten. Erg speciaal zijn de duizenden glazen kerstballen in ruim 20 kleuren die bij ons per stuk te koop zijn. Op deze manier kan je zelf kiezen hoe jij je kerstballen in de boom samenstelt. 

Onze Kerstwereld

Met meer dan 5000 kerstartikelen ben je bij Kerstwereld Hendriks absoluut aan het juiste adres om helemaal in de kerststemming te komen. Naast de hoeveelheid aan artikelen is ook de aankleding een ware beleving op zich. De mooiste decoraties, kransen en opgetuigde kerstbomen maken het tot een prachtig geheel. Hopelijk zien we je snel bij Kerstwereld Hendriks!

Onze Kerstwereld