Klantenservice
Winkel geopend tot 17.00 uur
Klantenbeoordeling 9,1
Winkel nu open
tot 17.00 uur
Klantenservice
0341 414013
Stel je vraag
Spaaractie Dickens Elfsteden

Spaaractie Dickens Elfsteden

Ben je ook zo'n fan van onze sfeervolle Dickensville Elfsteden collectie? Dan hebben we goed nieuws! Je kan ju sparen voor een gratis huisje uit deze Friese Elfsteden kerstcollectie. 

Helemaal in de trant van de Elfstedentocht is er de stempelkaart. 'Stempel' alle 11 steden af met de kruisjes die je ontvangt bij aankoop van een item uit de Elfstedentocht collectie. Met deze 'stempels' spaar je voor een gratis item van de Dickensville Elfsteden collectie. Heb je een volle spaarkaart dan ontvang je een gratis Dickensville huisje! Hieronder leggen we uit hoe de actie werkt.

Spaaractie Dickens Elfsteden

Spaar 11 Elfstedenkruisjes bij elkaar. Je krijgt 2 kruisjes bij elke Elfsteden accessoire. Deze vind je in de doos van je aankoop.

Stuur je volle spaarkaart op. Je spaarkaart kan je downloaden en opsturen naar PEHA. Vergeet hierbij niet je originele kassabonnen mee te sturen.

Kies een huisje uit. Je krijgt een cadeaubon thuisgestuurd van PEHA voor een Elfstedenhuisje naar keuze. Geef vooraf aan welk huisje je kiest, er zijn namelijk een aantal huisjes uitgesloten van de actie. 

Haal je huisje op bij Kerstwereld Hendriks. Kom naar onze Kerstwereld en haal je huisje op. Vergeet niet je cadeaubon in te leveren bij de kassa.

Spaaractie Dickens Elfsteden

Op deze leuke spaarmanier wordt je Kerstdorp steeds completer! Kerstwereld Hendriks wilt je in ieder geval heel veel plezier wensen met je eigen Friese kersttafereel. En wil je een kijkje komen nemen bij Kerstwereld Hendriks dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wij hebben een ruime collectie Dickensville Elfsteden en Dickensville Classic!

Bekijk hier de Dickens collectie